Menü


Ranglista


A legfrissebb
!

Kapcsolat

Gyarmathy Miklós
klubvezető

Kiemelt link

Frissítés

2011. október 02.

Az egyesületröl Versenyzök

Százlá'Boogie-Woogie KTSE - Boogie-Woogie versenyzőpárosaink

Egyesületünk versenyre készülő és versenyző párosok számára is tart edzéseket. Szeretettel várjuk a boogie-woogie versenyzés iránt érdeklődő új párosokat is.

Versenyző párosaink

Bolla Zsolt - Tóth Szilvia

Boogie verseny fotók:
Bolla Zsolt - Tóth Szilvia

Bolla Zsolt és Tóth Szilvia kicsi koruk óta táncolnak. 2001-ben Budapesten kezdték meg mindketten egyetemi tanulmányaikat és az iskolán keresztül ismerkedtek meg egymással. Együtt kerestek közös nevezőt, egy olyan táncstílust, ami új mindkettőjük számára. Ekkor, 2002-ben tévedtek be Komáromi Ferenc Boogie-Woogie órájára és első látásra beleszerettek a táncba. Két év alatt nemcsak új lépéseket és figurákat tanultak tőle, hanem bekerültek a „boogies” életbe, a bulikba, egy új társaságba, és életükben lassan meghatározóvá vált ez a tánc. 2004 szeptemberében csatlakoztak Gyarmathy Miklós és Nagy Márta óráihoz, és rövidesen a Százlá’Boogie-Woogie KTSE táncosai lettek, ahol azóta is aktív tagok. 2006-óta többször részt vettek külföldi továbbképzéseken is, ahol nemzetközi hírű tanárok vezetésével fejlesztették tovább tudásunkat.
„Újdonsült boogies” ismerősink noszogatására kezdtek el a versenyzés gondolatával kacérkodni. 2004 őszén indultak el életünk első „nem hivatalos” versenyén, és 2005 tavasza óta egyetlen Magyarországon rendezett hivatalos versenyt sem hagytak ki. Legjobb eredményüket 2007 októberében érték el, amikor a Magyar Bajnokságon 2. helyezettek lettek. 2006-tól külföldi versenyeken is rendszeresen indulnak, és céljuk a jövőben is minél többön részt venni.

Tarpataki Pál - Vachtler Erzsébet

 

Vanó Péter - Mosina Ildikó

 

Pásztor Tamás - Torzsa Helga

 

Már nem versenyző párosaink

Hajma Miklós - Horváth Ildikó
az egyesület legeredményesebb versenyzőpárosa volt, ameddig versenyeztek. A 2004-es versenyévadot összesítésben a 2. helyen zárták. Gratulálunk nekik! Érdekesség, hogy 2004-ben a versenyeken igen változatos helyezéseket szereztek: az 1.-től az 5. helyig mind az öt helyezést kipróbálták egyszer.

Csapó Balázs - Törzsök Barbara
Külön-külön már évek óta táncoltak Boogie-Woogie-t, együtt csak 2005. novemberétől kezdtek táncolni. 2006-ban megnyertük a B-kategória verseny sorozatát. Ebben az évben két kupát is nyertünk. 2007-ben az összesített ranglistán az 5. helyett sikerült megszerezniük. Sok helyen, különböző rendezvényeken léptek fel.

Tarpataki Pál - Tarpataki Anna

Nagy-György Attila - Vachtler Erzsébet
2005 szeptember óta táncolnak együtt. Eddigi legjobb eredményük a 2006. március 18-i német Landshut-ban megrendezett Pink Panther Kupa 6. helyezése. E versenyrõl élménybeszámolót is írtak, amely itt olvasható.

Kovács Attila - Fehér Annamária
2005 január óta táncolnak együtt. Országos versenyen 2005. május 28-án indultak elõször, ahol 4. helyezést értek el. Attila korábban Vachtler Erzsébettel versenyzett, míg Annamária több mint 10 éves akrobatikus rock'n roll versenyzést követõen tért át a boogie-woogie stílusra. 2006. november 11-én a páros 1. helyen végzett országos versenyen!

Emlékverseny


Tanfolyamok

Erdekel a Boogie-Woogie? Tanulj velünk!

Versenyzőink

Ismerd meg a Százlábús versenyző párosainkat! Gyere Te is versenyezni!

Alapszabályzat

Egyesületünk alapszabálya mindenki felé nyilvános.
Alapszabály PDF file
Százlá'Boogie-Woogie KTSE - Minden jog fenntartva! © 2000-2008 www.szazlaboogie.hu oldal tetejére