Menü


Ranglista


A legfrissebb
!

Kapcsolat

Gyarmathy Miklós
klubvezető

Kiemelt link

Frissítés

2011. október 02.

Az egyesületröl Rólunk

A Százlá'Boogie-Woogie Kultúrális Tánc- és Sport Egyesületről...

Táncegyesületünk 1996 áprilisában alakult Százlá'Boogie-Woogie Kulturális Táncegyesület néven. Korábban a Százlábú formációs csapat érte el a nagy sikereket, késõbb pedig az új csapatunk, a Bohém Boogie formációs csapat is, akik 2004 óta egyedül indulnak versenyeken magyar színekben, ugyanis a Százlábú formációs csapat 2003 nyarán egy franciaországi fellépéssel befejezte pályafutását. Páros versenyzõkkel is foglalkozunk természetesen.

Versenyzõpárosaink bemutatkozása
Versenyzõpárosaink eredményei

A Százlábú formációs csapatunk

A Százlábú formáció sikerességét számtalan kupa és oklevél fémjelzi. A csapat 2002-ben felért a csúcsra, amikor a montpellier-i VB-n az 1. helyen végzett. Elõtte több VB 2. hely, egy EB 1. hely, egy nyílt német bajnokságon 1. hely, valamint az 2003-as VB-n 3. hely került a csapat neve mellé. Az Eredményeink menüpont alatt részletesebben és képes illusztrációkkal is látható, hogy mikor, melyik versenyen, milyen eredményt ért el a csapat. A Százlábú formációs csapat részletes eredményeirõl, táncos koreográfiáiról és tagjairól a következõkben olvashatsz.

A Százlábú formáció koreográfiái fotógaléria
A Százlábú formáció eredményei

A Bohém Boogie formációs csapatunk

A Bohém Boogie formáció elsõ versenye 2002 májusában a francia montpellier-i VB volt, ahol a döntõbeli 6. helyen végeztek. Ugyanez a RabShowdia koreográfia a 2003-as müncheni VB-n 10. helyen végzett. Ezután újított a csapat és egy teljesen más jellegû koreográfiát alkottak, amellyel a 2004-es karlsruhe-i EB-n a 2. helyre értek fel. "Lesz még ennél is szebb eredmény!" - fogadkoznak a bohémok, és nagy lelkesedéssel vágnak bele 2005-ben is a verseny-elõkészületekbe. A Bohém Boogie formációs csapat részletes eredményeirõl, táncos koreográfiáiról és tagjairól a következõkben olvashatsz.

A Bohém Boogie formáció koreográfiái fotógaléria
A Bohém Boogie formáció eredményei

Fellépést vállalunk

Egyesületünk fellépést vállal különbözõ céges és magánrendezvényeken. Mûsorainkat mindig az igényekhez alakítjuk, legyen az az 50-es évek rock'n roll hangulata vagy a Riói karnevál latinos fülledtsége, de az elegáns angol báltermek frakkos-szmokingos eleganciáját is bemutathatjuk.

 

Hívj(on) minket bizalommal!

Kapcsolatfelvétel fellépés ügyében:
Czakó Mónika
E-mail: czako.monika@szazlaboogie.hu
Tel: 06 20 465 26 14

Emlékverseny


Tanfolyamok

Erdekel a Boogie-Woogie? Tanulj velünk!

Versenyzőink

Ismerd meg a Százlábús versenyző párosainkat! Gyere Te is versenyezni!

Alapszabályzat

Egyesületünk alapszabálya mindenki felé nyilvános.
Alapszabály PDF file
Százlá'Boogie-Woogie KTSE - Minden jog fenntartva! © 2000-2008 www.szazlaboogie.hu oldal tetejére